Meslek Yüksekokulu 2023 – 2024 Bahar Dönemi Ders Programları | Meslek Yüksekokulu | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Meslek Yüksekokulu 2023 – 2024 Bahar Dönemi Ders Programları

Adalet Programı 1. Sınıf ve 2. Sınıf ders programlarına erişmek için tıklayınız.

Anestezi Programı 1. Sınıf ve 2. Sınıf ders programına erişmek için tıklayınız.

Bankacılık ve Sigortacılık Programı  1. Sınıf  ders programlarına erişmek için tıklayınız.

Bankacılık ve Sigortacılık Programı  2. Sınıf  ders programlarına erişmek için tıklayınız.

Diyaliz Programı 1. Sınıf ve 2. Sınıf ders programlarına erişmek için tıklayınız.

İlk ve Acil Yardım Programı 1. Sınıf ve 2. Sınıf ders programlarına erişmek için tıklayınız.

İnsansız Hava Aracı Teknolojisi Ve Operatörlüğü Programı 1. Sınıf ve 2. Sınıf ders programına erişmek için tıklayınız.

Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı 1. Sınıf ve 2. Sınıf ders programına erişmek için tıklayınız.