22 Temmuz 2019 |

MYO Olarak Kitap Bağışı ile Küçük Kardeşlerimizi Sevindirdik

Çocuk Nerede Biz Orada

Çocuk Nerede Biz Orada Meslek Yüksek Okulu  öğretim elemanları ve öğrencileri  23 Nisan etkinlikleri kapsamında Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ndeki hasta çocukları ziyaret  ederek, çocukların güzel bir gün geçirmelerini sağladılar.

Meslek Yüksekokulu Çocuk Şenliği

HKU Çocuk Şenliği Meslek Yüksek Okulu  öğretim elemanları ve öğrencileri 23 Nisan haftası kapsamında Hasan Kalyoncu Üniversitesi kampüsünde Gaziantep Aile  ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne Bağlı Sevgi Evlerinde kalan 4-14 yaş arası çocuklar için HKU Çocuk Şenliği’ni gerçekleştirdi. Gün boyu devam eden eğlencelerde çocuklar doyasıya eğlendiler.

Meslek Yüksekokulu: İlk ve Acil Yardım, Anestezi ve Diyaliz Sempozyumu

HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU: İLK VE ACİL YARDIM, ANESTEZİ VE DİYALİZ SEMPOZYUMU  Üniversitemiz Meslek Yüksekokulunda; İlk ve Acil Yardım, Anestezi ve Diyaliz olmak üzere üç sağlık bölümü bulunmaktadır.  Bu bölümlerin toplam kontenjanı 380’dir ve mezunlarımız sağlık camiasında hizmet vereceklerdir. Her bir bölüm öğrencimiz, sağlık ekibinin önemli bir üyesi olmak üzere mezun olacaklardır. Mezuniyet sonrası […]